Bodrogi Viktória

viki

Homeopátiás terapeuta, Kineziológus, Joalis bioenergetikai kezelő

Segítek megtapasztalni a természetes és kíméletes, mellékhatásoktól mentes gyógyulást !

Homeopátia – Homeopátiával gyakorlatilag minden betegség kezelhető, és teljes gyógyulást lehet elérni. Lényege, hogy a homeopátiás szerek bevételével a szervezet olyan információkhoz jut, mely segítségével saját magát lesz képes gyógyítani. A homeopátiás szerek alapvető tulajdonsága, hogy serkentik az öngyógyulási mechanizmusokat a szervezetben, erősítik az immunrendszert.

Akut vagy krónikus betegségek, fizikai, mentális vagy lelki problémák. A homeopátiával sok betegségben és tünetben, kortól és nemtől függetlenül tudok segíteni és végigkísérni a gyógyulás folyamatát.

Kineziológia – A kineziológia egy nagyon hatékony, ugyanakkor végtelenül gyengéd módszer a különböző testi- és lelki problémák, félelemek, szorongások oldásásban, a stressz kezelésében. Kezünkbe adja a választás szabadságát, amivel mi magunk alakíthatjuk a jövőnket olyan formában, ahogyan nekünk a legmegfelelőbb. A kineziológia görög szóösszetétel, kinesis mozgást, logos pedig tudományt jelent. Mint holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztő módszer, a kineziológia szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.

Joalis – A személyre szabott méregtelenítési módszer. Az eljárás a szervekben felszaporodott élő és élettelen toxinok és fertőzési, valamint alvó gócok pontos meghatározásával és eltávolításával foglalkozik, mely sokkal hatékonyabban szabadítja fel a szervezetet biológiai, és lelki szinten is, ezáltal sokkal hamarabb áll helyre az egyensúly, a vitalitás és a harmónia egészségünkben.

Homeopátiával gyermekeim kapcsán találkoztam először és azóta is tart a szerelem. Több mint 10 éve foglalkozom homeopátiával. A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület keretein belül kezdtem el tanulni a homeopátiát majd folytattam tanulmányaimat a Centre for Homeopathic Education iskolában, ahol is a sikeres szakvizsga után megkaptam a brit homeopátiás diplomát, kitűnő minősítéssel. Homeopátiával azért kezdtem el foglalkozni, mert felismertem benne a gyógyítás művészetét, hogy a terapeuta egy egészben látja a beteget, az ő fizikai és mentális állapotával együtt, beleértve az egész életútját és a generációk által öröklött tulajdonságokat is. Így nem csak egy diagnózist, egy állapotot gyógyítunk hanem a beteget magát. Megtapasztaltam a „megfoghatatlan” energia gyógyító erejét és azt a tulajdonságát, hogy kíméletesen, természetesen, mellékhatásoktól mentesen tudunk vele gyógyulni. A gyógyulási folyamat nem terheli meg a szervezetet, a homeopátiás készítmények nem tartalmaznak toxikus anyagokat, hanem az immunrendszernek való utasításával, segítség nyújtásával, a szervezet önmagát tudja meggyógyítani.

 Szakmámban folyamatosan tovább képzem magam, járok hazai és nemzetközi előadásokra, konferenciákra, hogy lépést tudjak tartani a homeopátia fejlődésével így még hatékonyabban tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

 Publikációk: angolul megjelent szakmai könyv, nemzetközi kiadásban és a Brit Homeopátiás Szaklapban cikk.

Könyv: Fish in Homeopathy, Emryss kiadó, angolul és németül

 

Mi fogott meg a homeopátiában?

Elsősorban a holisztikus személete ragadott magával. Hiszem és meg is tapasztaltam, hogy egy embert nem lehet csak a betegségében, egyes részleteiben látni. Az ember egy teljes egészet alkot a betegségével és egészségével, gondolataival és problémáival, az összes tudott és nem tudott öröklött hajlamaival, az élete során őt ért környezeti hatásokkal. Nagyon fontos számomra ennek az egységnek az energia szintje, a betegséghez, gyógyuláshoz való viszonya. Ezek összességének a tudatával és felismerésével hiszem és törekszem arra, hogy egy igazi gyógyulás legyen elérhető. Ez a komplex kezelés nagyon jól megvalósítható a homeopátia segítségével.

 

És hogy jött a kineziológia?

Nagyon sok esetben nincs szó betegségről, csak valahogy elakadtunk. Nem tudjuk merre tovább, vagy miért nem sikerül valami az életben, amit nagyon szeretnénk. Miért nem mennek a dolgok úgy ahogy mi szeretnénk? Talán nem is vagyok rá képes? Vagy mi az az akadály amin nem tudok átlépni? Ezekkel a kérdésekkel én is szembesültem életem során. Egy ilyen lelkizős, délután mondta nekem egy kedves barátnőm, hogy miért nem vagyok kineziológus, akkor tudnék segíteni a problémáin. Hogy mi? Mi az a kineziológia?……………… És beiratkoztam az Európa Akadémia kineziológus képzésére. Egy hihetetlen önismereti folyamaton mentem keresztül, mely rávilágított az addigi problémáimra. Ezt a tapasztalást és segítséget szeretném megadni mindenkinek, akik hasonló kérdéseket tettek már fel maguknak és azoknak is akik még nem.