IMG 0759

Dr. Sárkány Ferenc

Teljes figyelemmel Önnel, Önért

Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész vagyok, természetgyógyász-akupunktőr, fülakupunktúrás addiktológus, gyógynövényszakértő és fitoterapeuta, egészségesélet- és gyógymód-, valamint INSUMED-tanácsadó.

Közel 35 éve dolgozom az egészségügyben. Pályám elején DNS-kutatással foglalkoztam, majd nemzetközi gyógyszergyártó vállalatoknál dolgoztam mint tudományos munkatárs. A napi patikai munkám és a külföldön töltött évek alatt kristályosodott ki bennem, hogy nem a gyógyszerek jelentik az egyetlen és üdvözítő megoldást bajainkra, életminőségünkre. A közforgalmú gyógyszertári munka alatt alapos gyógynövény ismereti kutatásokat végeztem, a szintetikus gyógyszerek kiváltása érdekében.15 éve foglalkozom természetgyógyászattal. Eleinte patikámban kezeltem pácienseimet, de a hatékonyabb munka érdekében ma már itt a Soul2Soul-ban.

A holisztikus szemléletnek köszönhetően az ember nem egy szerv vagy szervrendszer, hanem test-lélek-szellem hármas egysége, melyet csak egyben lehet kezelni, illetve személyre szabottan megmutatni a gyógyuláshoz vezető utat.

Munkám során a problémák megoldására több módszert használok:

klasszikus, elektro- és lézerakupunktúrát;

fitoterápiát;

természetes gyógymódokat.

Terápiák – a teljesség igénye nélkül:

fogyókúra;

dohányzásról leszoktatás és egyéb függőségek kezelése:

– játék- , alkohol- ,telefon- ;

allergiakezelés;

immunerősítés;

stresszoldás;

alvási, pihenési problémák;

relaxáció;

fejfájás;

izületi, mozgásszervi problémák;

emésztési panaszok;

hipertónia, keringési panaszok;

aranyeres, visszeres panaszok;

izomfájdalmak kezelése.

Hitvallásom:

A holisztikus gyógyítás elvét követem, miszerint „az egész több, mint részek összessége”. Ennek szellemében szükséges lelkileg, szellemileg, testileg hozzásegíteni az embereket harmóniájuk megtalálásához, segíteni a szervezet öngyógyító képességének fokozását.

Életem nagy ajándéka, hogy praxisomban számtalan embernek segíthettem az egészséges életvezetésen túl a számukra optimális életút megtalálásában.

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné megtapasztalni a holisztikus szemlélet és kezelés előnyeit, a szemléletmód és a terápia adta prevenció/rehabilitáció általi lehetőségeket.