Kőváry Anett

IMG_0336

Várok mindenkit szeretettel hagyományos egyéni és csoportos jógára és
egy speciális általam kidolgozott gyászt, veszteséget feldolgozó jóga-
terápiára!


Életünk elkerülhetetlen tapasztalása a gyász. Távolabbi vagy közelebbi
hozzátartozónk elvesztése, vetélés, válás és szakítás: mindannyian
átéltünk vagy átélünk veszteségeket. Édesanyám elvesztésekor tapasztaltam meg először belülről ezt a különös folyamatot, amiben egy türelmes és gondoskodó barát fogta a kezemet, aki már korábban átélte mindezt édesapja elvesztésekor. Saját bőrömön érezhettem, hogy a gyász súlyos tabutéma Magyarországon, sem a gyászoló, sem környezete nem tudja, mit tegyen ahhoz, hogy valahogyan könnyítsen a szenvedő terhein. Gyógyulásom alatt egyre erősebb késztetést éreztem arra, hogy a barátnőmhöz hasonlóan fogjam én is azok kezét, akik elvesznek, tanácstalanok és félnek a gyászban.


Saját gyászomban a barátnőm mellett a jóga volt a másik támaszom,
mely életem több korábbi nehéz szakaszában is segített a túlélésben.
Jógaoktatóként, valamint hamarosan végzett gyászterapeutaként
elsősorban azokat várom, akik elakadtak veszteségük megélésben, akik
szeretnék megosztani valakivel fájdalmukat, akik egy kis megnyugtatásra és megnyugvásra vágynak. A kezelések alatt a jóga speciális, általam kifejlesztett egyedi módszerét használjuk, így azok is választhatják a terápiát, akik nem akarnak, vagy nem tudnak beszélni érzéseikről.


Természetesen szeretettel segítek azoknak is, akik hagyományos
jógával szeretnének lazítani, feltöltődni, vagy épp közelebb kerülni önmagukhoz. A vinyasa flow áramló, dinamikus jógastílus, főleg azoknak
ajánlom, akik statikus, klasszikus jógairányzat helyett valami lendületesebb mozgásformát keresnek. Előképzettség, jógatest egyáltalán nem szükséges, az órákat igényre és személyre szabva tartom.


Csoportos és egyéni foglalkozásra egyaránt jöhetsz!