Nemes Orsolya

orsolya

“A kezdet: Toronynak a rög. Fának a mag. Hosszú útnak az első lépés.”

Nemes Orsolya vagyok, Vezetett Meditációs Instruktor©, Lelki- Szellemi Életvezetési tanácsadó, és elsősorban az Emotion /Sense / Care© meditáció összeállítója. Az ESC© meditáció egy integrált szemléletű meditációs technika, amely keleti és nyugati meditációkat, pszichológiai rendszereket ötvöz.

Célom segíteni mindazoknak, akik stressz, érzelmi válság, trauma esetén vagy élethelyzeti elakadás kapcsán fordulnak hozzám.

Ugyanakkor gyakran olyan fiataloknak, idősebbeknek van szükségük támogatásra, akik most lépnek az „önmegvalósítás” útjára, vagy már taposnak rajta, és szeretnének közelebb kerülni a tudattalan, legmélyebb hiedelmeikhez, rejtet érzelmi motivációikhoz és ahhoz a mindannyiunkban létező „végső jó szándékhoz”, ami a valódi belső nyugalom, hit elérését segíti elő.

Az önismereti út megalapozásához a relaxációkat és a vezetett meditációt ajánlom kezdésként, míg a gyakorlottabb “úton járóknak” a kiteljesedés folyamatához lehet hatásos eszköz az ESC© meditáció.

Fontos számomra, hogy olyan nőknek segíthessek, akik a gyermekvállalás kihívásai kapcsán keresnek a témában saját tapasztalatokkal rendelkező érzelmi segítőt, lelki és gyakorlati tanácsadót.

Bővebb információt a terápiáimról a:

www.nillustao.hu

Tel.: 06-70-466-2229